Elaboració d'oli d'oliva texturitzat, resultant de la barreja d'oli d'oliva amb un o més texturitzants, que poden ser la lecitina de soja (E 322), el més habitual, la metilcel·lulosa (E 461) o el sucroèster (E 473). [...]
Varietat de sushi consistent en un rotlle cilíndric de sushi embolicat, mitjançant una estoreta de bambú, al voltant d'una fulla d'alga nori, de manera que l'arròs queda a l'exterior i la resta d'ingredients a l'interior, que se serveix en porcions tallades d'uns tres centímetres. [...]
Elaboració d'oli d'oliva texturitzat, que s'obté per emulsió d'un líquid de base aquosa, com ara aigua, brou o infusió, i un oli vegetal, amb l'ajuda d'un producte que actua com a estabilitzant, generalment goma xantana o tapioca, tot i que també es pot fer servir metilcel·lulosa (E 461) o [...]
Elaboració d'oli d'oliva texturitzat amb aigua i carragenat iota (E 407), que recorda el flam tradicional per la seva textura de gel tou i suau en boca. [...]
Formatge fet amb llet de vaca pasteuritzada, madurat, de pasta premsada no cuita, de textura tendra i cremosa, d'aroma dolça i de gust suau, amb una crosta natural de color marró clar, originari de la l'Alt Urgell i la Cerdanya. [...]